про туристичне страхування

Туристичне страхування

Медична страховка є одним з основних документів подорожуючого в Шенгенську зону за умовами «безвізу». При будь якій іншій поїздці за кордон досвідчений турист потурбується про своє страхування теж. Медичні послуги в іншій країні без страхового поліса обійдуться вам набагато дорожче.

Головне правило отримання безкоштовної медичної допомоги чи консультації, незалежно від місцеперебування  зв’язатись з цілодобовим диспетчерським центром сервісної медичної компанії або асистанс компанією продовж 24 годин та повідомити: ПІБ, номер страхового поліса, ваше місцеперебування, та озвучити проблему і детально описати симптоми хвороби.
Інакше витрати на самостійне лікування можуть не бути прийнятими страховою компанією до компенсації. Адреси і телефони лікарів чи асистанс-центрів зазначаються в страховому полісі.

Асистуюча компанія організовує туристу допомогу і проінструктує про подальші дії. Застрахований турист отримує медичну допомогу коштом страхової компанії на місці або ж отримує компенсацію всіх витрат вже по поверненні в Україну. У другому випадку необхідно зберегти всі чеки медичних витрат для компенсації. Компенсації підлягають телефонні переговори з лікарями, транспортування, медикаменти і все, що пов’язано з необхідним лікуванням.

Якість фахової допомоги при настанні нещасного випадку чи захворювання буде залежати як від страхової компанії яку ви оберете так і від асистанс компанії в країні вашого перебування.
Рейтинг страхових компаній по страхуванню туристів:

→ PZU Україна
→ VUSO
→ AXA Страхування
→ СГ ТАС
→ ІНГО Україна
→ Універсальна
→ Альфа Страхування

Асистанс надає допомогу застрахованим особам, що виїхали за кордон в рамках умов медичного поліса для подорожуючих. Уважно читайте страховий поліс! Не вся медична допомога підлягає компенсації. Є обмеження на компенсацію стоматологічних послуг, хронічних захворювань, проблем при вагітності. Зазвичай в стандартному туристичному пакеті не включено страхування під час занять активними видами спорту, відвідання аквапарків тощо. Перший виклик лікаря теж може не входити в перелік витрат що компенсуються. Проконсультуйтесь з вашим страховим- чи тур-агентом по цьому питанню.

За необхідності ми завжди зможемо застрахувати вас і ваших дітей додатково. Крім медичного страхування є можливість оформлення страховки від невиїзду, інших додаткових видів страхування.

Гарного і щасливого відпочинку.Не хворійте ні в подорожах ні вдома!

Ваше турагентство «В кедах по Парижу»
Луцьк, вул.Є.Сверстюка 1, оф.205
0508887382, 0989309578  

Немає Коментарів

Sorry, the comment form is closed at this time.