Новини туризму

Коротко про новини

*КІПР обіцяє відкритись з березня для туризму. І для України в тому числі. Вимоги для в’їзду залежатимуть від “ковідного стану” країни туриста- для країн з “зеленої” зони в’їзд вільний, з “помаранчевої”- необхідно буде пред’явити негативний тест, з “червоної”- тест до виїзду і по прильоту на Кіпр

*ТУРЕЧЧИНА планувала в березні скасовувати тести на в’їзд.

* ГРУЗІЯ відновлює авіасполучення з 1 лютого. Є сподівання на відновлення і туризму до літа.

*В Євросоюзі домовились про взаємне визнання тестів на covid для поїздок в межах ЄС.
Сертифікат о вакцинації повинен скасовувати необхідність тестування. Але ще не точно, думаю, мають визначитись з вакцинами і форматом документу.
Covid паспорта вводити не будуть (поки що йдуть дебати)

*А от авіакомпанії Emirates і Etihad Airways вже в цьому кварталі планують розпочати працювати з “онлайн-ковід-паспортами”. Застосунок для телефону буде схожий на онлайн реєстрацію.

*НІДЕРЛАНДИ вимагають тепер ще другий тест на COVID-19 -антиген тест за 4 години до вильоту для всіх, хто подорожує в Нідерланди, а також транзитних пасажирів. З деяких країн пасажири взагалі не будуть прийматись.

*ІНДОНЕЗІЯ продовжує заборону на в’їзд іноземцям до 8 лютого. А на БАЛІ тих, хто не носить або не правильно носить маску придумали дуже своєрідне покарання – заставляють віджиматись 25 раз 🙂 Відео викладають в інтернет

*ПОЛЬЩА відміняє обов’язковий карантин при в’їзді в країну, але буде вимагати довідку про негативний результат тесту плр на ковід. Про відкриття країни для туризму поки що не йдеться.

*А в Україні очікують вільного від локдауну понеділка 🙂 Нашим турам він не заважав, але, погодьтесь, грітись кавою краще в кафе, ніж на вулиці.
*Через підвищений попит прямі чартерні рейси в Домінікану, на Мальдіви, в Танзанію і на Шрі Ланку будуть літати по березень включно. В Марса Алам в Єгипті також..

Актуальні пропозиції відпочинку і гарячі тури шукайте на нашому Telegram-каналі  t.me/vkedahpoparizhu

Немає Коментарів

Sorry, the comment form is closed at this time.